Een verblijf in de B&B Herberg de van Bommelhoeve krijgt een extra dimensie als u ons massage-bad gebruikt. U kunt heerlijk relaxen in het warme water, kijkend naar de sterren of luisterend naar de vogels. Maar dat is bij lange na niet alles, omdat dit niet zomaar een jacuzzi, hot tub, spa, whirlpool of bubbelbad is, maar een bad dat bijna zo gevarieerd en krachtig kan masseren als een professionele masseur. Daardoor kunt u ontspannen tot in uw kleine tenen en bovendien eventuele pijnlijke of vastzittende spieren en gewrichten intens laten masseren, zodat eventuele pijn vermindert of zelfs helemaal verdwijnt. Daarom is dit bad een perfecte toevoeging aan ons streven om uw verblijf in onze bed & breakfast maximaal aangenaam, comfortabel en ontspannen te maken.

Wellness- Jacuzzi

Ontspanning
In een warm bad zitten staat natuurlijk garant voor het geven van ontspanning. De warmte van het water omringt uw lichaam en dringt er diep in door. Tegelijkertijd tilt het water u met ontelbare, gelijkmatig over uw lichaamsoppervlak verdeelde handjes op, waardoor u bijna helemaal gewichtloos wordt.  Alles wordt soepeler en de druk op uw spieren en gewrichten wordt minder. U voelt dat uw lichaam zich begint te ontspannen. Iets dat niet alleen lekker is, maar ook gezond, want stress is slecht voor uw gezondheid en ontspanning dus goed. Maar de kers op de taart – en dat wat ons massage-bad zo speciaal maakt – is dus de massage. Úw massage.

Wellness – de massage
Ons massage-bad kan dus zeer gevarieerd en krachtig masseren. Daardoor kunt u op elk moment precies die massage krijgen waar u op dat moment behoefte aan hebt. Want wilt u graag uw rug laten masseren door dikke waterstralen? Dan kan dat. Wilt u een puntigere en oppervlakkigere massage? Of juist een bredere en diepere? Extra zacht? Verschillende soorten en sterktes nek-, schouder- en voetmassage? Bovenrug? Onderrug? Wervelkolom? Kuiten? Dijbenen? Een bubbelmassage? Het is aan u.

En zit u met meerdere personen in onze jacuzzi, dan kan iedereen zijn of haar individuele massage kiezen. U kunt het dus zo regelen dat de ene persoon alleen dobbert, terwijl de ander op hetzelfde moment een krachtige, diepe massage ondergaat. Of dat iedereen tegelijk die krachtige, diepe massage krijgt. Zaken die uniek zijn voor onsmassage-bad en stuk voor stuk redenen waarom we hebben gemeend het aan de B&B Herberg de van Bommelhoeve te moeten toevoegen

Gebruik van het massage-bad
Wij streven ernaar om het gebruik van ons massage-bad voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Waar nodig geven wij graag advies over de massage en de verdere mogelijkheden van het bad. Gebruik van de spa is altijd op afspraak en in principe voorbehouden aan overnachtende gasten van de Herberg de van Bommelhoeve. Het dragen van badkleding en vooraf douchen zijn verplicht. Wij gaan uit van privé-gebruik van het bad door twee personen. U kunt hiervoor bij ons een reservering maken. De prijs voor het gebruik is inclusief badlaken 6,00 Euro per persoon. Badjas en slippers zijn te huur voor 3,50 per persoon.

Verdere informatie
Wij vertellen u graag persoonlijk meer over ons massage-bad en waarom wij juist voor dit bad hebben gekozen. Want naast de massage kwaliteit heeft die keuze ook  te maken met zaken als zeer geringe geluidsproductie, grote energiezuinigheid en betrouwbaarheid, zeer lange garanties en het feit dat het een Nederlands product van topkwaliteit is. Als u er zelf meer informatie over wilt vinden, dan kunt u dat doen op www.silverspas.nl. In alle andere gevallen horen we graag van u en zijn we u graag van dienst.