Heerlijk uitwaaien in het landschap van Westerwolde waar kleinschaligheid en afwisseling de hoofdmoot vormen.bruggetje-over-ruiten-aJe kunt hier kuieren langs kleine graanakkers, omzoomd door oude houtwallen of knoestige bomen, terwijl je aan de horizon de rode dakpannen ziet van de typisch Westerwoldse boerderijen. Het is eenplaatje dat je elders niet snel tegenkomt.

 

Voor de leden van de vereniging Natuurmonumenten (onze enige “buren”) hebben we in juni een mooi Weekendje Ruiten A: 15-18 juni arrangement samengesteld. Het weekend verblijft u in de Herberg de van Bommelhoeve.  De boswachter van Natuumonumenten laat u tijdens een presentatie, wandeling en fietstocht bijzondere plekken zien in het beekdal. Natuurlijk krijgt u ruim de tijd om het gebied ook zelf te ontdekken.

Geniet van een lang weekend van 15 tot en met 18 juni,  leden voor €175,00 p.p., niet-leden €195,00 p.p. (inclusief  3x overnachting, 3x ontbijt, 2x diner, 2x lunch, 1 dag fietshuur en 2x excursie): 

Programma

Vrijdag
Aankomst vrijdagmiddag, ontvangst om 14.30 met koffie en gebak, welkom door de boswachter om 15.00 met dia presentatie over de ontwikkelingen Ruiten A, gezamenlijk eten (salade/saté buffet), avond vrij

Zaterdag
Ontbijt, wandelen met de boswachter, picknicklunch,
Avond gezamenlijk eten (3 gangen diner)

Zondag
Ontbijt, fietstocht door Westerwolde, lunchpakket, avond vrij

Maandag
Ontbijt

Kosten zijn op basis van verblijf in twee persoonskamers. U kunt een arrangement rechtstreeks bij ons boeken Voor het arrangement geld een minimum aantal personen tot maximaal 20 personen. Er kan een kanotocht bijgeboekt worden (niet inbegrepen)

 

Het is ook mogelijk om dit arrangement op andere data te boeken, er is dan een alternatief programma op individuele basis, voor details zie het Weekendje Ruiten A: overige weekends arrangement. In Augustus is er nog een eekend, waarbij u de 2e dag ook per kano de Ruiten Aa kan ontdekken.

metbroekbos-natuurmonumenten-westerwolde 

Geef een antwoord