Naast de Herberg de van Bommelhoeve staat een leuk vakantiehuisjes (Chalet). Het ligt tegen de bosrand aan met uitzicht over de door Natuurmonumenten beheerde velden en bossen in het Groningse Westerwolde. Mooie wandel en fietsroutes leiden u naar Vlagtwedde,  de vesting Bourtange en het Klooster in ter Apel.

Dit vakantiehuisje (Chalet) is ideaal voor mensen die in Groningen rust en gezelligheid zoeken. De vakantie woning is geschikt voor 4 personen, en heeft twee aparte slaapkamers en is volledig ingericht. Op afspraak kunt u eventueel ook ontbijten in de Herberg, of ontbijt naar je eigen veranda laten brengen. Want het vakantiehuisje “Metbroekbos” heeft een overdekt terras!, meer details vindt u onder de beschrijving en de foto’s van de vakantiehuisje hieronder. Bel of email ons als u geiinteresseerd bent!

Het vakantiehuisje (Chalet)  “Metbroekbos”

De naam van dit vakantie huisje komt van het vlakbij gelegen Metbroekbos, een van de oudste bossen van Nederland, en nummer vier op de lijst van mooiste bosrand van de vereniging van Natuurmonumenten. Het huisje heeft twee slaapkamers, een met twee boxspring bedden (90*200 cm) en een met twee apart staande bedden (80*200cm). Verder is er een woongedeelte met Satelliet TV. .een volledig ingerichte open keuken (met 4 pits gaskookplaat en magnetron), separate WC, douche/wastafel en CV.