Magisch Samhain” in Bourtange, één van de oudste feestdagen van de mensheid. We heten u van harte welkom in de vesting, waar in de magische nacht van zaterdag op zondag, de sluier tussen de verschillende dimensies opgeheven wordt. Elfen, heksen, druïden, geesten en demonen uit allerlei dimensies zullen het vestingstadje innemen. Er is een magische markt en er gebeuren spannende dingen…

Ooit was er alleen maar moeras waar een smalle zandrug door liep met in het midden van het moeras een kleine verbreding. Een droge plaats in een verder ondoordringbaar gebied, een magische plaats. Op deze plaats werd de Vesting gebouwd en het magische is altijd gebleven. Als je op een stille avond goed luistert hoor je de soldaten uit vroeger eeuwen weer marcheren en klinkt er heel vaag kanongebulder, de magie is alom aanwezig.
Er is een straatzanger, diverse artiesten treden op en er is een spectaculaire vuurshow. Op zaterdag en zondag er is een markt waar magische en fantasieartikelen worden verkocht. Bezoekers die verkleed komen krijgen korting op de entreeprijs.

 

 

Geef een antwoord