Compleet weekend groepsarrangement voor 12 tot 20 personen

Met elkaar (familie, vrienden groepen of clubs) een weekend weg en echt tijd voor en met elkaar hebben? Onze herberg is er heel geschikt voor! Het gezellige achterhuis is de plek om echt samen te zijn en te genieten van elkaars gezelschap. En bij ons zonder corvee, wij doen de boodschappen en verzorgen het eten! Ons concept zit tussen een hotel en een vakantiewoning voor groepen in, bij ons krijgt u het gemak en de service van een hotel accommodatie en de privacy en intiemheid van een vakantiewoning of groepsverblijf.

Groeps arrangement

Het is uw speciale weekend, elk arrangement wordt geheel naar wens samengesteld, afhankelijk van het doel en van de deelnemers. De basis van elk weekend is in principe gelijk:

· aankomst vrijdagmiddag, ontvangst (naar wens met koffie/thee en huisgemaakt gebak)
– 2 of 3 overnachtingen elk met een gezamenlijk ontbijt
– eventueel gezamenlijk lunch of diner in de herberg
– vertrek zondag of maandagmorgen

De Herberg biedt plaats aan 12 personen in de 6 tweepersoonskamers (de bedden zijn eventueel uit elkaar te plaatsen, er kunnen ook bedden bijgezet worden). De kamers zijn op de begane grond en hebben ieder een eigen inloopdouche en toilet. Tevens kunnen er tot 4 extra personen slapen in ons vakantiehuisje, welke elk over 2 tweepersoons slaapkamers beschikken. De kosten van dit arrangement vanaf 69 Euro per persoon. Het programma is naar wens uit te breiden met excursies, lunch (pakketten) en diner, in de van Bommelhoeve of elders. Voor alle duidelijkheid, u kunt zelf koffie, thee en andere drankjes verzorgen maar niet de maaltijden.

Wij vullen het programma samen met u in en komen dan met een offerte. Komt u gerust zelf langs om een en ander te bespreken en de herberg te bekijken. We stellen het op prijs als u hiervoor een afspraak maakt.

Verdere prijzen op aanvraag.