Het weekend van 2 en 3 Oktober is het “De Dag van de Regio”, dit jaar voor het eerst in de hele provincie Groningen en dus ook in Westerwolde. Twee dagen waarin de regio met alles wat daar te beleven is, centraal staat. Het idee achter de Dag van de Regio is simpel: laat de regio kennismaken met zichzelf en verras toeristen. 
 Dag van de regio bij Herberg de van Bommelhoeve

Ook Herberg de van Bommelhoeve doet mee. Wij willen dit keer vooral onze herberg promoten als de ideale locatie om af te huren voor een lang weekend met familie of vrienden (12 to 20 personen). Wij kunnen ons voorstellen dat je graag zo zeker als mogelijk wilt zijn dat zoiets een echt succes wordt en dan is het een goed idee om van te voren de locatie en accommodatie te bekijken. Je ontdekt dan de mogelijkheden van de herberg en de Westerwolde; en je weet wat je verwachten kunt.

We laten zien hoe zo’n geheel verzorgde weekend kan zijn. Ook kunt u zich inschrijven voor een creatieve workshop met een muzikale noot in November. Maar misschien gaat uw voorkeur toch uit naar een romantisch weekend in een van onze bed & breakfast kamers? Bezoek B&B Herberg de van Bommelhoeve, verken de locatie en ontdek de mogelijkheden!! Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober, van 12.00 tot 17.00 uur.

Geef een antwoord