Weekendje Ruiten A:  Exclusief voor leden van de Vereniging Natuurmonumenten
Speciaal voor de leden van de Vereniging Natuurmonumenten (onze enige “buren”, wij liggen midden in hun natuurgebied) hebben we voor de weekends een arrangement samengesteld. Het weekend verblijft u in de Herberg de van Bommelhoeve.  U ontdekt  al wandelend en fietsend de mooiste plekken in het beekdal aan de hand van uitgebreide wandel en fiets routebeschrijvingen. Op vrijdag na 15.30 is er ontvangst met koffie en gebak en uitleg over het gebied. Er zijn geen maaltijden inbegrepen, op afspraak is het mogelijk deze bij te boeken. Voor groepen (minimaal 10 personen) is het mogelijk om een excursie te boeken met de boswachter (onder voorbehoud beschikbaarheid) of een landschapsgids.

Geniet van een lang weekend,  leden voor €109,50 p.p. (inclusief  3x overnachting, 3x ontbijt, 1 dag fietshuur en 2x route beschrijving). Kosten zijn op basis van verblijf in twee persoonskamers. U kunt het arrangement rechtstreeks bij ons boeken.  Telefoon: 0599 785 102, email: info@bommelhoeve.nl.

Compleet weekend arrangement voor 12 tot 20 personen
Met elkaar (familie, vrienden groepen of clubs) een weekend weg en echt tijd voor en met elkaar hebben? Onze herberg is er heel geschikt voor! De hele herberg is voor u gereserveerd, er zijn geen andere gasten dan uw eigen familie of vriendenkring. Prijzen zijn vanaf 69 Euro per persoon, meer informatie vindt u onder het Familie /Vrienden Weekend. Telefoon: 0599 785 102, email: info@bommelhoeve.nl.

Noaberpad / Westerwoldepad arrangement
Wij zijn de lange afstand wandelaars die het Noaberpad of het Westerwoldepad volgen en bij ons overnachten graag terwille. Meestal is het mogelijk (bij uw reservering navragen en afspreken) om ‘s avonds  te eten en om de volgende ochtend een lunchpakket mee te krijgen. . U boekt  het Noaberpad arrangement, u overnacht in de herberg in een leuke B&B kamer. Met twee personen zijn de kosten 118 Euro (59 Euro pp), inclusief 2 gangen diner, ontbijt en lunchpakketten als u meerdere nachten blijft, anders is er een toeslag van 10 Euro.  Telefoon: 0599 785 102, email: info@bommelhoeve.nl.